Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

World Orën

Current në vende të ndryshme dhe fusha. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për orën më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. ☀ ikonë = ditë. ★ ikonë = natë.

Afrika e Jugut
Qershor 29 Mër 12:17 e pasdites ☀
Algjeri
Qershor 29 Mër 11:17 e paradites ☀
Andorrë
Qershor 29 Mër 12:17 e pasdites ☀
Angolë
Qershor 29 Mër 11:17 e paradites ☀
Anguilë
Qershor 29 Mër 06:17 e paradites ★
Antarktikë (Casey)
Qershor 29 Mër 09:17 e pasdites ☀
Antarktikë (Davis)
Qershor 29 Mër 05:17 e pasdites ☀
Antarktikë (DumontDUrville)
Qershor 29 Mër 08:17 e pasdites ☀
Antarktikë (Mawson)
Qershor 29 Mër 03:17 e pasdites ☀
Antarktikë (McMurdo)
Qershor 29 Mër 10:17 e pasdites ★
Antarktikë (Palmer)
Qershor 29 Mër 06:17 e paradites ★
Antarktikë (Rothera)
Qershor 29 Mër 07:17 e paradites ☀
Antarktikë (Syowa)
Qershor 29 Mër 01:17 e pasdites ☀
Antarktikë (Troll)
Qershor 29 Mër 12:17 e pasdites ☀
Antarktikë (Vostok)
Qershor 29 Mër 04:17 e pasdites ☀
Antiga dhe Barbuda
Qershor 29 Mër 06:17 e paradites ★
Arabia Saudite
Qershor 29 Mër 01:17 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Buenos Aires)
Qershor 29 Mër 07:17 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Catamarca)
Qershor 29 Mër 07:17 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Cordoba)
Qershor 29 Mër 07:17 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Jujuy)
Qershor 29 Mër 07:17 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/La Rioja)
Qershor 29 Mër 07:17 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Mendoza)
Qershor 29 Mër 07:17 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Rio Gallegos)
Qershor 29 Mër 07:17 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Salta)
Qershor 29 Mër 07:17 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/San Juan)
Qershor 29 Mër 07:17 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/San Luis)
Qershor 29 Mër 07:17 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Tucuman)
Qershor 29 Mër 07:17 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Ushuaia)
Qershor 29 Mër 07:17 e paradites ☀
Armeni
Qershor 29 Mër 02:17 e pasdites ☀
Arubë
Qershor 29 Mër 06:17 e paradites ★
Australi (Macquarie)
Qershor 29 Mër 09:17 e pasdites ☀
Australi (Adelaide)
Qershor 29 Mër 07:47 e pasdites ☀
Australi (Brisbane)
Qershor 29 Mër 08:17 e pasdites ☀
Australi (Broken Hill)
Qershor 29 Mër 07:47 e pasdites ☀