Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

Language lista Kodet

Language (ISO 639) Lista sipas rendit alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për kërkim më të shpejtë të kodit të gjuhës specifike gjithashtu.

anglisht
EN
arabisht
AR
armenisht
HY
asamezisht
AS
azerbajxhanisht (latin, Azerbajxhan)
AZ
baskisht
EU
bengalisht (Bangladesh)
BN
bjellorusisht
BE
bokmalishte norvegjeze
NO
boshnjakisht (latin, Bosnjë-Hercegovinë)
BS
bullgarisht
BG
danisht
DA
estonisht
ET
filipinase
TL
finlandisht
FI
frëngjisht
FR
galike
GL
gd
GD
gjeorgjisht
KA
gjermanisht
DE
greqisht
EL
guxharatisht
GU
hebraisht
IW
holandisht
NL
hungarisht
HU
igboisht
IG
indisht
HI
indonezisht
ID
irlandisht
GA
islandisht
IS
italisht
IT
japonisht
JA
jorubisht
YO
kanade
KN
katalonisht
CA
1 2 3

ISO 639 kodet Gjuha janë për përfaqësimin e emrave të gjuhëve.

World Orën
Current në vende të ndryshme dhe fusha. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për orën më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. ☀ ikonë = ditë. ★ ikonë = natë.
 
National Flamujt lista flamuj
National listë flamujt në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen per flamurin më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. Ju lutem klikoni emrin ose flamurin e vendit për të parë flamurin më të madh me permasa.
 
Country Quajtur kodet lista
Country duke e quajtur listë Kodet në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për vendin më të shpejtë e quajtur kodin kërkim të vendit të caktuar gjithashtu.
Example: USA / Kanada: 1 (kodi i vendit) + zona kodin + numrin e telefonit parapaguesit
Example: China: 86 (kodi i vendit) + kodi i zonës + numrin e telefonit parapaguesit
Example: Japan: 81 (kodi i vendit) + kodi i zonës + numrin e telefonit parapaguesit
Example: Korea: 82 (kodi i vendit) + + kodi i zonës numrin e telefonit parapaguesit
 
Global numrin e telefonit converter numrin e telefonit
This mjet kthyer numrin tuaj të telefonit në numrin e telefonit globale për thirrje ndërkombëtare. Për shembull, ju zgjidhni vendin tuaj dhe të dhëna numri i telefonit tuaj duke përfshirë kodin e zonës lokale. Dhe input butonin për të bërë numrin tuaj të telefonit globale.
Kodet
 
Language lista Kodet
Language (ISO 639) Lista sipas rendit alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për kërkim më të shpejtë të kodit të gjuhës specifike gjithashtu.
ISO 639 kodet Gjuha janë për përfaqësimin e emrave të gjuhëve.
 
Country Domain kodin e nivelit të lartë (ccTLD) lista e kodi
The listën e plotë të ISO 3166 kodeve dhe fusha kodi i vendit të nivelit të lartë, si i njohur si ccTLD në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen per kodit të shpejtë të vendit në kërkim gjithashtu.
 
Related Tags
Language 639 Kodet Lista ISO Kodet E Gjuhës Ndërkombëtare 2 Kodet Shifrat E Gjuhës ISO 639-2 Kodi Gjuha Lista Kodet