Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

Country Quajtur kodet lista

Country duke e quajtur listë Kodet në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për vendin më të shpejtë e quajtur kodin kërkim të vendit të caktuar gjithashtu.

Afrika e Jugut
27
Algjeri
213
Andorrë
376
Angolë
244
Antarktikë
672
Antiga dhe Barbuda
1
Antilet e Holandës
599
Arabia Saudite
966
Argjentinë
54
Armeni
374
Arubë
297
Australi
61
Austri
43
Autoriteti Palestinez
972
Azerbajxhan
994
Bahame
1
Bahrein
973
Bangladesh
880
Barbados
1
Belgjikë
32
Belize
501
Benin
229
Bermudë
1
Bjellorusi
375
Bolivi
591
Bosnje dhe Hercegovinë
387
Botsuana
267
Brazil
55
Brunei
673
Bullgari
359
Burkina Faso
226
Burundi
257
Butan
975
Cabo Verde
238
Danimarkë
45

Example: USA / Kanada: 1 (kodi i vendit) + zona kodin + numrin e telefonit parapaguesit

Example: China: 86 (kodi i vendit) + kodi i zonës + numrin e telefonit parapaguesit

Example: Japan: 81 (kodi i vendit) + kodi i zonës + numrin e telefonit parapaguesit

Example: Korea: 82 (kodi i vendit) + + kodi i zonës numrin e telefonit parapaguesit

World Orën
Current në vende të ndryshme dhe fusha. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për orën më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. ☀ ikonë = ditë. ★ ikonë = natë.
 
National Flamujt lista flamuj
National listë flamujt në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen per flamurin më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. Ju lutem klikoni emrin ose flamurin e vendit për të parë flamurin më të madh me permasa.
 
Country Quajtur kodet lista
Country duke e quajtur listë Kodet në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për vendin më të shpejtë e quajtur kodin kërkim të vendit të caktuar gjithashtu.
Example: USA / Kanada: 1 (kodi i vendit) + zona kodin + numrin e telefonit parapaguesit
Example: China: 86 (kodi i vendit) + kodi i zonës + numrin e telefonit parapaguesit
Example: Japan: 81 (kodi i vendit) + kodi i zonës + numrin e telefonit parapaguesit
Example: Korea: 82 (kodi i vendit) + + kodi i zonës numrin e telefonit parapaguesit
 
Global numrin e telefonit converter numrin e telefonit
This mjet kthyer numrin tuaj të telefonit në numrin e telefonit globale për thirrje ndërkombëtare. Për shembull, ju zgjidhni vendin tuaj dhe të dhëna numri i telefonit tuaj duke përfshirë kodin e zonës lokale. Dhe input butonin për të bërë numrin tuaj të telefonit globale.
Kodet
 
Language lista Kodet
Language (ISO 639) Lista sipas rendit alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për kërkim më të shpejtë të kodit të gjuhës specifike gjithashtu.
ISO 639 kodet Gjuha janë për përfaqësimin e emrave të gjuhëve.
 
Country Domain kodin e nivelit të lartë (ccTLD) lista e kodi
The listën e plotë të ISO 3166 kodeve dhe fusha kodi i vendit të nivelit të lartë, si i njohur si ccTLD në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen per kodit të shpejtë të vendit në kërkim gjithashtu.
 
Related Tags
National Kodi Dial Ndërkombëtare Direkte (IDD) Numrat E Telefonit Ndërkombëtare Numrat Global International Formuar Numrin Prefikset