Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

World Orën

Current në vende të ndryshme dhe fusha. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për orën më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. ☀ ikonë = ditë. ★ ikonë = natë.

Afrika e Jugut
Qershor 07 Mër 02:50 e pasdites ☀
Algjeri
Qershor 07 Mër 01:50 e pasdites ☀
Andorrë
Qershor 07 Mër 02:50 e pasdites ☀
Angolë
Qershor 07 Mër 01:50 e pasdites ☀
Anguilë
Qershor 07 Mër 08:50 e paradites ☀
Antarktikë (Casey)
Qershor 07 Mër 11:50 e pasdites ★
Antarktikë (Davis)
Qershor 07 Mër 07:50 e pasdites ☀
Antarktikë (DumontDUrville)
Qershor 07 Mër 10:50 e pasdites ★
Antarktikë (Mawson)
Qershor 07 Mër 05:50 e pasdites ☀
Antarktikë (McMurdo)
Qershor 08 Enj 12:50 e paradites ★
Antarktikë (Palmer)
Qershor 07 Mër 08:50 e paradites ☀
Antarktikë (Rothera)
Qershor 07 Mër 09:50 e paradites ☀
Antarktikë (Syowa)
Qershor 07 Mër 03:50 e pasdites ☀
Antarktikë (Troll)
Qershor 07 Mër 02:50 e pasdites ☀
Antarktikë (Vostok)
Qershor 07 Mër 06:50 e pasdites ☀
Antiga dhe Barbuda
Qershor 07 Mër 08:50 e paradites ☀
Arabia Saudite
Qershor 07 Mër 03:50 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Buenos Aires)
Qershor 07 Mër 09:50 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Catamarca)
Qershor 07 Mër 09:50 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Cordoba)
Qershor 07 Mër 09:50 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Jujuy)
Qershor 07 Mër 09:50 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/La Rioja)
Qershor 07 Mër 09:50 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Mendoza)
Qershor 07 Mër 09:50 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Rio Gallegos)
Qershor 07 Mër 09:50 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Salta)
Qershor 07 Mër 09:50 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/San Juan)
Qershor 07 Mër 09:50 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/San Luis)
Qershor 07 Mër 09:50 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Tucuman)
Qershor 07 Mër 09:50 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Ushuaia)
Qershor 07 Mër 09:50 e paradites ☀
Armeni
Qershor 07 Mër 04:50 e pasdites ☀
Arubë
Qershor 07 Mër 08:50 e paradites ☀
Australi (Macquarie)
Qershor 07 Mër 11:50 e pasdites ★
Australi (Adelaide)
Qershor 07 Mër 10:20 e pasdites ★
Australi (Brisbane)
Qershor 07 Mër 10:50 e pasdites ★
Australi (Broken Hill)
Qershor 07 Mër 10:20 e pasdites ★
World Orën
Current në vende të ndryshme dhe fusha. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për orën më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. ☀ ikonë = ditë. ★ ikonë = natë.
 
National Flamujt lista flamuj
National listë flamujt në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen per flamurin më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. Ju lutem klikoni emrin ose flamurin e vendit për të parë flamurin më të madh me permasa.
 
Country Quajtur kodet lista
Country duke e quajtur listë Kodet në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për vendin më të shpejtë e quajtur kodin kërkim të vendit të caktuar gjithashtu.
Example: USA / Kanada: 1 (kodi i vendit) + zona kodin + numrin e telefonit parapaguesit
Example: China: 86 (kodi i vendit) + kodi i zonës + numrin e telefonit parapaguesit
Example: Japan: 81 (kodi i vendit) + kodi i zonës + numrin e telefonit parapaguesit
Example: Korea: 82 (kodi i vendit) + + kodi i zonës numrin e telefonit parapaguesit
 
Global numrin e telefonit converter numrin e telefonit
This mjet kthyer numrin tuaj të telefonit në numrin e telefonit globale për thirrje ndërkombëtare. Për shembull, ju zgjidhni vendin tuaj dhe të dhëna numri i telefonit tuaj duke përfshirë kodin e zonës lokale. Dhe input butonin për të bërë numrin tuaj të telefonit globale.
Kodet
 
Language lista Kodet
Language (ISO 639) Lista sipas rendit alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për kërkim më të shpejtë të kodit të gjuhës specifike gjithashtu.
ISO 639 kodet Gjuha janë për përfaqësimin e emrave të gjuhëve.
 
Country Domain kodin e nivelit të lartë (ccTLD) lista e kodi
The listën e plotë të ISO 3166 kodeve dhe fusha kodi i vendit të nivelit të lartë, si i njohur si ccTLD në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen per kodit të shpejtë të vendit në kërkim gjithashtu.
 
Related Tags
Worldwide GMT Ora E Botës World Harta Clock Sa është Ora Tani? Lista Koha