Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

Korea Kodi Kombëtare Postar Lista

Korean Kombëtar Kodi Postar Lista Kërko dhe koreane adresa përkthimit Kodet

Postal e Koresë (Kodet Postare).

Shi/Do

How Të lexojnë dhe shkruajnë adresat Korean në anglisht dhe koreane.

Translating Adresat Korean në anglisht dhe adresat Korean