Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
Препорачани веб-сајт
Јапонски јазик
Кинески јазик
Корејски јазик
Англиски јазик
World/Travel
низа/податоци
датум
економија/финансии
HTML, CSS, Интернет

Хирагана Изговор Табела

Monographs ▶
▼ Consonants
a
i
u
e
o
Monographs ▶
▼ Consonants
ya
yu
yo
A
I
U
E
O
K
KA
KI
KU
KE
KO
K
きゃ
KYA
きゅ
KYU
きょ
KYO
S
SA
SHI
SU
SE
SO
S
しゃ
SHYA
しゅ
SHYU
しょ
SHYO
T
TA
CHI
TSU
TE
TO
T
ちゃ
CHA
ちゅ
CHU
ちょ
CHO
N
NA
NI
NU
NE
NO
N
にゃ
NYA
にゅ
NYU
にょ
NYO
H
HA
HI
HU
HE
HO
H
ひゃ
HYA
ひゅ
HYU
ひょ
HYO
M
MA
MI
MU
ME
MO
M
みゃ
MYA
みゅ
MYU
みょ
MYO
Y
YA
YU
YO
Y
R
RA
RI
RU
RE
RO
R
りゃ
RYA
りゅ
RYU
りょ
RYO
W
WA
WI
WE
WO
W
N
T
Monographs ▶
▼ Consonants
a
i
u
e
o
Monographs ▶
▼ Consonants
ya
yu
yo
G
GA
GI
GU
GE
GO
G
ぎゃ
GYA
ぎゅ
GYU
ぎょ
GYO
Z
ZA
JI
ZU
ZE
ZO
Z
じゃ
JYA
じゅ
JYU
じょ
JYO
D
DA
JI
ZU
DE
DO
D
ぢゃ
JYA
ぢゅ
JYU
ぢょ
JYO
B
BA
BI
BU
BE
BO
B
びゃ
BYA
びゅ
BYU
びょ
BYO
P
PA
PI
PU
PE
PO
P
ぴゃ
PYA
ぴゅ
PYU
ぴょ
PYO

Можете да проверите изгледот и звукот на хирагана користење на хирагана Изговор табела.

Јапонски карактери се направени од Канџи, Хирагана и Катакана. Ве молиме проверете на други страници за да ја видите Катакана и Канџи

Хирагана Изговор Табела
Можете да проверите изгледот и звукот на хирагана користење на хирагана Изговор табела.
Јапонски карактери се направени од Канџи, Хирагана и Катакана. Ве молиме проверете на други страници за да ја видите Катакана и Канџи
 
Катакана Изговор Табела
Можете да проверите изгледот и звукот на Катакана користење на Катакана Изговор Табела .
Јапонски карактери се направени од Канџи, Хирагана и Катакана. Ве молиме проверете на други страници за да ја видите Хирагана или Канџи
 
јапонски име генератор на
Име Генератор Јапонците може да ви сугерираат јапонски имиња за вашите карактери (за ваша романи или игри), вашите бебиња или нешто друго, по случаен избор.
Таа содржи повеќе од 50.000 јапонски последните имиња, имиња на девојката и имињата на момчето.
Само внесете вашиот пол и датум на раѓање за да направите свој јапонски име.
 
Јапонски Канџи Име речник (Како да се чита јапонски име)
јапонски Канџи Име речник (Како да се чита јапонски име)
Можете да барате како да ги прочитате јапонски име.
Можете да ги користите англиски, кинески, јапонски и корејски клучни зборови.
 
Јапонски име Листа
јапонски име Листа
јапонски име Листа
 
Јапонија Националниот Поштенски Листа
јапонскиот Национален Поштенски Листа Барање и јапонски адреса превод
Поштенски Броеви на Јапонија (Поштенски кодови).
Како да се чита и да пишува јапонскиот адреси на англиски и корејски.
Преведување на јапонската адреси на англиски и корејски адреси
 
хангул ликовите да Хирагана / Катакана конвертор
Можете да напишете јапонски карактери пишување хангул - корејски знаци
 
римски азбуки да Хирагана / Катакана конвертор
Можете да напишете јапонски карактери пишување римски азбуки
 
Катакана да Хирагана конвертор
катакана да Хирагана онлајн конвертор
Можете да го промените "јапонски катакана Карактери" во "јапонски карактери Хирагана.
 
Хирагана да Катакана конвертор
хирагана да Катакана онлајн конвертор
Можете да го промените "јапонски карактери хирагана" во "јапонски Катакана ликовите.
 
Целосна големина Катакана на половина Големина Катакана конвертор
полно ширина Катакана на половина ширина Катакана онлајн конвертор
Можете да го промените "Целосна големина Катакана" во "Половина Големина Катакана.
 
Половина Големина Катакана за Целосна големина Катакана конвертор
половина ширина Катакана на цела ширина Катакана онлајн конвертор
Можете да го промените "Половина Големина Катакана" во "Целосна големина Катакана.
 
Старите јапонски Канџи на новиот јапонски Канџи конвертор
стариот јапонски Канџи на новиот јапонски Канџи онлајн конвертор
"Можете да го промените старите јапонски Канџи (Kyūjitai)" во "новиот јапонски Канџи (Shinjitai)".
 
Новиот јапонски Канџи за старите јапонски Канџи конвертор
на нови јапонски Канџи за старите јапонски Канџи онлајн конвертор
"Можете да го промените новиот јапонски Канџи (Shinjitai)" во "старите јапонски Канџи (Kyūjitai)".
 
јапонски јазик проучување ресурси и веб-страниците
Ако сте јапонски јазик ученик, мора да проверите овие веб-сајтови! Овие врски се сите бесплатни ресурси.
 
Related Tags
хирагана на табелата хирагана маса јапонски карактери на табелата јапонски карактери на маса Јапонците азбука како да го изговара хирагана