Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
Препорачани веб-сајт
Јапонски јазик
Кинески јазик
Корејски јазик
Англиски јазик
World/Travel
низа/податоци
датум
економија/финансии
HTML, CSS, Интернет

Јапонски Канџи Име речник (Како да се чита јапонски име)

јапонски Канџи Име речник (Како да се чита јапонски име)

Можете да барате како да ги прочитате јапонски име.

Презиме  Име/Машко  Име/Женско  
Keyword examples : toriyama akira, 鳥山 明, とりやま あきら, 토리야마 아키라
KOMUROПрезиме
TETSUYAИме/Машко
코무로Презиме
테츠야Име/Машко
古室Презиме
哲也Име/Машко
こむろПрезиме
てつやИме/Машко
KOMUROПрезиме
TETSUYAИме/Машко
코무로Презиме
테츠야Име/Машко
古室Презиме
哲哉Име/Машко
こむろПрезиме
てつやИме/Машко
KOMUROПрезиме
TETSUYAИме/Машко
코무로Презиме
테츠야Име/Машко
古室Презиме
哲夜Име/Машко
こむろПрезиме
てつやИме/Машко
KOMUROПрезиме
TETSUYAИме/Машко
코무로Презиме
테츠야Име/Машко
古室Презиме
哲弥Име/Машко
こむろПрезиме
てつやИме/Машко
KOMUROПрезиме
TETSUYAИме/Машко
코무로Презиме
테츠야Име/Машко
古室Презиме
哲矢Име/Машко
こむろПрезиме
てつやИме/Машко
KOMUROПрезиме
TETSUYAИме/Машко
코무로Презиме
테츠야Име/Машко
古室Презиме
哲耶Име/Машко
こむろПрезиме
てつやИме/Машко
KOMUROПрезиме
TETSUYAИме/Машко
코무로Презиме
테츠야Име/Машко
古室Презиме
天都也Име/Машко
こむろПрезиме
てつやИме/Машко
KOMUROПрезиме
TETSUYAИме/Машко
코무로Презиме
테츠야Име/Машко
古室Презиме
徹也Име/Машко
こむろПрезиме
てつやИме/Машко
KOMUROПрезиме
TETSUYAИме/Машко
코무로Презиме
테츠야Име/Машко
古室Презиме
徹八Име/Машко
こむろПрезиме
てつやИме/Машко
KOMUROПрезиме
TETSUYAИме/Машко
코무로Презиме
테츠야Име/Машко
古室Презиме
徹哉Име/Машко
こむろПрезиме
てつやИме/Машко
KOMUROПрезиме
TETSUYAИме/Машко
코무로Презиме
테츠야Име/Машко
古室Презиме
徹弥Име/Машко
こむろПрезиме
てつやИме/Машко
KOMUROПрезиме
TETSUYAИме/Машко
코무로Презиме
테츠야Име/Машко
古室Презиме
徹矢Име/Машко
こむろПрезиме
てつやИме/Машко
KOMUROПрезиме
TETSUYAИме/Машко
코무로Презиме
테츠야Име/Машко
古室Презиме
徹耶Име/Машко
こむろПрезиме
てつやИме/Машко
KOMUROПрезиме
TETSUYAИме/Машко
코무로Презиме
테츠야Име/Машко
古室Презиме
鉄也Име/Машко
こむろПрезиме
てつやИме/Машко
KOMUROПрезиме
TETSUYAИме/Машко
코무로Презиме
테츠야Име/Машко
古室Презиме
鉄八Име/Машко
こむろПрезиме
てつやИме/Машко
1 2 3

Можете да ги користите англиски, кинески, јапонски и корејски клучни зборови.

Хирагана Изговор Табела
Можете да проверите изгледот и звукот на хирагана користење на хирагана Изговор табела.
Јапонски карактери се направени од Канџи, Хирагана и Катакана. Ве молиме проверете на други страници за да ја видите Катакана и Канџи
 
Катакана Изговор Табела
Можете да проверите изгледот и звукот на Катакана користење на Катакана Изговор Табела .
Јапонски карактери се направени од Канџи, Хирагана и Катакана. Ве молиме проверете на други страници за да ја видите Хирагана или Канџи
 
јапонски име генератор на
Име Генератор Јапонците може да ви сугерираат јапонски имиња за вашите карактери (за ваша романи или игри), вашите бебиња или нешто друго, по случаен избор.
Таа содржи повеќе од 50.000 јапонски последните имиња, имиња на девојката и имињата на момчето.
Само внесете вашиот пол и датум на раѓање за да направите свој јапонски име.
 
Јапонски Канџи Име речник (Како да се чита јапонски име)
јапонски Канџи Име речник (Како да се чита јапонски име)
Можете да барате како да ги прочитате јапонски име.
Можете да ги користите англиски, кинески, јапонски и корејски клучни зборови.
 
Јапонски име Листа
јапонски име Листа
јапонски име Листа
 
Јапонија Националниот Поштенски Листа
јапонскиот Национален Поштенски Листа Барање и јапонски адреса превод
Поштенски Броеви на Јапонија (Поштенски кодови).
Како да се чита и да пишува јапонскиот адреси на англиски и корејски.
Преведување на јапонската адреси на англиски и корејски адреси
 
хангул ликовите да Хирагана / Катакана конвертор
Можете да напишете јапонски карактери пишување хангул - корејски знаци
 
римски азбуки да Хирагана / Катакана конвертор
Можете да напишете јапонски карактери пишување римски азбуки
 
Катакана да Хирагана конвертор
катакана да Хирагана онлајн конвертор
Можете да го промените "јапонски катакана Карактери" во "јапонски карактери Хирагана.
 
Хирагана да Катакана конвертор
хирагана да Катакана онлајн конвертор
Можете да го промените "јапонски карактери хирагана" во "јапонски Катакана ликовите.
 
Целосна големина Катакана на половина Големина Катакана конвертор
полно ширина Катакана на половина ширина Катакана онлајн конвертор
Можете да го промените "Целосна големина Катакана" во "Половина Големина Катакана.
 
Половина Големина Катакана за Целосна големина Катакана конвертор
половина ширина Катакана на цела ширина Катакана онлајн конвертор
Можете да го промените "Половина Големина Катакана" во "Целосна големина Катакана.
 
Старите јапонски Канџи на новиот јапонски Канџи конвертор
стариот јапонски Канџи на новиот јапонски Канџи онлајн конвертор
"Можете да го промените старите јапонски Канџи (Kyūjitai)" во "новиот јапонски Канџи (Shinjitai)".
 
Новиот јапонски Канџи за старите јапонски Канџи конвертор
на нови јапонски Канџи за старите јапонски Канџи онлајн конвертор
"Можете да го промените новиот јапонски Канџи (Shinjitai)" во "старите јапонски Канџи (Kyūjitai)".
 
јапонски јазик проучување ресурси и веб-страниците
Ако сте јапонски јазик ученик, мора да проверите овие веб-сајтови! Овие врски се сите бесплатни ресурси.
 
Related Tags
Јапонски речникот имиња пребарување Канџи имиња презимиња јапонски Последна имиња презимиња момче имиња Девојка имиња машки имиња женски имиња