Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
Препорачани веб-сајт
Јапонски јазик
Кинески јазик
Корејски јазик
Англиски јазик
World/Travel
низа/податоци
датум
економија/финансии
HTML, CSS, Интернет

Кинески карактери да хангул читање конвертор

кинески карактери да хангул читање онлајн конвертор

Можете да ги смените сите видови на кинески знаци (вклучувајќи ги и јапонски, корејски кинески знаци) на корејски Рединг (Кореја изговор).

한국 / 한국 / 한국

韓國 ⇒ 한국
韓国 ⇒ 한국
韩国 ⇒ 한국

Хангул Изговор Табела
Можете да проверите изгледот и звукот на хангул користење на хангул Изговор табела.
 
Кореја Име Генератор
Име Генератор Кореја може да ви сугерираат Кореја имињата за вашите карактери (за свој романи или игри), вашите бебиња или нешто друго, по случаен избор.
Само внесете вашиот пол и датум на раѓање за да направите свој Кореја име.
 
Кореја Националниот Поштенски Листа
Korean Националниот Поштенски Листа Барање и корејски адреса превод
Postal Кодекси на Кореја (Поштенски кодови).
How Да читаат и пишуваат Кореја адреси на англиски и корејски.
Translating Кореја адреси на англиски и корејски адреси
 
Кореја Имиња романизацијата конвертор
Можете да конвертирате Кореја имиња на романизација користење Кореја Имиња романизацијата конвертор.
 
Кинески карактери да хангул читање конвертор
кинески карактери да хангул читање онлајн конвертор
Можете да ги смените сите видови на кинески знаци (вклучувајќи ги и јапонски, корејски кинески знаци) на корејски Рединг (Кореја изговор).
 
Кинески јазик училишта и Блогови
 
Related Tags
кинески хангул читање Како да се чита кинески традиционален поедноставен конвертирате конверзија корејски Изговор Како да ја сменам кинески на корејски