Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
Препорачани веб-сајт
Јапонски јазик
Кинески јазик
Корејски јазик
Англиски јазик
World/Travel
низа/податоци
датум
економија/финансии
HTML, CSS, Интернет

кинески карактери да Пинин со тон одбележа конвертор

Оваа програма претвора "сите видови на традиционален и поедноставен кинески знаци" на "Пинин (Hanyu Пинин).

Можете да го користите оваа програма за кинески името да Пинин конверзија и кинески песна да Пинин конверзија, исто така.

wo3
我(wǒ)
我(wo3)
wo3
nǐ hǎo ma? zhōu jié lún

你好吗?⇒ nǐ hǎo ma?
你好吗?⇒ ni3 hao3 ma?
你好吗?⇒ 你(nǐ) 好(hǎo) 吗(ma)?
你好吗?⇒ 你(ni3) 好(hao3) 吗(ma)?

кинески карактери да Пинин со тон одбележа конвертор
Оваа програма претвора "сите видови на традиционален и поедноставен кинески знаци" на "Пинин (Hanyu Пинин).
Можете да го користите оваа програма за кинески името да Пинин конверзија и кинески песна да Пинин конверзија, исто така.
 
Кинески знаци Пинин да хангул читање конвертор
Оваа програма претвора "сите видови на традиционален и поедноставен кинески знаци" на "хангул - корејски Рединг (Кореја изговор).
Можете да го користите оваа програма за кинески името да Пинин конверзија и кинески песна на Хангул - корејски Рединг (Кореја изговор) конверзија, исто така.
 
Кинески знаци Пинин да Катакана читање конвертор
Оваа програма конвертити "сите видови на традиционален и поедноставен кинески знаци" на "Катакана - јапонски читање (јапонски изговор).
Можете да го користите оваа програма за кинески името да Пинин конверзија и кинески песна на Катакана - Јапонски читање (јапонски изговор) конверзија, исто така.
 
Пинин Влезен метод - Пинјин со тон означува
Можете да напишете кинески Пинин со тон на вашиот компјутер без да инсталирате некој софтвер со користење на овој во реално време програма Пинин уредник (Онлајн Пинин влезен метод со тон марки).
 
Поедноставен кинески знаци на традиционалните конвертор
поедноставен кинески знаци на традиционалните онлајн конвертор
Можете да го промените "поедноставен кинески знаци" на традиционални кинески знаци.
 
Традиционален кинески знаци на поедноставен конвертор
традиционалните кинески знаци на поедноставен онлајн конвертор
Можете да конвертирате традиционални кинески знаци "на "поедноставен кинески знаци.
 
Кинески карактери да хангул читање конвертор
кинески карактери да хангул читање онлајн конвертор
Можете да ги смените сите видови на кинески знаци (вклучувајќи ги и јапонски, корејски кинески знаци) на корејски Рединг (Кореја изговор).
 
Chinese Language Study Resources and Websites
If you are a Chinese Language learner, you must check these websites! These links are all free resources.
 
Related Tags
Пинин уредник конвертор тастатура метод тон знаци Trditional и поедноставен кинески фонт Пинин конверзија Како да се напише Пинин