Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

  World Orën

Current në vende të ndryshme dhe fusha. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për orën më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. ☀ ikonë = ditë. ★ ikonë = natë.

Afrika e Jugut
Gusht 19 Sht 03:58 e paradites ★
Algjeri
Gusht 19 Sht 02:58 e paradites ★
Andorrë
Gusht 19 Sht 03:58 e paradites ★
Angolë
Gusht 19 Sht 02:58 e paradites ★
Anguilë
Gusht 18 Pre 09:58 e pasdites ☀
Antarktikë (Casey)
Gusht 19 Sht 12:58 e pasdites ☀
Antarktikë (Davis)
Gusht 19 Sht 08:58 e paradites ☀
Antarktikë (DumontDUrville)
Gusht 19 Sht 11:58 e paradites ☀
Antarktikë (Mawson)
Gusht 19 Sht 06:58 e paradites ★
Antarktikë (McMurdo)
Gusht 19 Sht 01:58 e pasdites ☀
Antarktikë (Palmer)
Gusht 18 Pre 10:58 e pasdites ★
Antarktikë (Rothera)
Gusht 18 Pre 10:58 e pasdites ★
Antarktikë (Syowa)
Gusht 19 Sht 04:58 e paradites ★
Antarktikë (Troll)
Gusht 19 Sht 03:58 e paradites ★
Antarktikë (Vostok)
Gusht 19 Sht 07:58 e paradites ☀
Antiga dhe Barbuda
Gusht 18 Pre 09:58 e pasdites ☀
Arabia Saudite
Gusht 19 Sht 04:58 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Buenos Aires)
Gusht 18 Pre 10:58 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Catamarca)
Gusht 18 Pre 10:58 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Cordoba)
Gusht 18 Pre 10:58 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Jujuy)
Gusht 18 Pre 10:58 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/La Rioja)
Gusht 18 Pre 10:58 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Mendoza)
Gusht 18 Pre 10:58 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Rio Gallegos)
Gusht 18 Pre 10:58 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Salta)
Gusht 18 Pre 10:58 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/San Juan)
Gusht 18 Pre 10:58 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/San Luis)
Gusht 18 Pre 10:58 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Tucuman)
Gusht 18 Pre 10:58 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Ushuaia)
Gusht 18 Pre 10:58 e pasdites ★
Armeni
Gusht 19 Sht 05:58 e paradites ★
Arubë
Gusht 18 Pre 09:58 e pasdites ☀
Australi (Macquarie)
Gusht 19 Sht 12:58 e pasdites ☀
Australi (Adelaide)
Gusht 19 Sht 11:28 e paradites ☀
Australi (Brisbane)
Gusht 19 Sht 11:58 e paradites ☀
Australi (Broken Hill)
Gusht 19 Sht 11:28 e paradites ☀
Related Tags
Worldwide GMT Ora E Botës World Harta Clock Sa është Ora Tani? Lista Koha