Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

  World Orën

Current në vende të ndryshme dhe fusha. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për orën më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. ☀ ikonë = ditë. ★ ikonë = natë.

Afrika e Jugut
Gusht 19 Sht 03:55 e paradites ★
Algjeri
Gusht 19 Sht 02:55 e paradites ★
Andorrë
Gusht 19 Sht 03:55 e paradites ★
Angolë
Gusht 19 Sht 02:55 e paradites ★
Anguilë
Gusht 18 Pre 09:55 e pasdites ☀
Antarktikë (Casey)
Gusht 19 Sht 12:55 e pasdites ☀
Antarktikë (Davis)
Gusht 19 Sht 08:55 e paradites ☀
Antarktikë (DumontDUrville)
Gusht 19 Sht 11:55 e paradites ☀
Antarktikë (Mawson)
Gusht 19 Sht 06:55 e paradites ★
Antarktikë (McMurdo)
Gusht 19 Sht 01:55 e pasdites ☀
Antarktikë (Palmer)
Gusht 18 Pre 10:55 e pasdites ★
Antarktikë (Rothera)
Gusht 18 Pre 10:55 e pasdites ★
Antarktikë (Syowa)
Gusht 19 Sht 04:55 e paradites ★
Antarktikë (Troll)
Gusht 19 Sht 03:55 e paradites ★
Antarktikë (Vostok)
Gusht 19 Sht 07:55 e paradites ☀
Antiga dhe Barbuda
Gusht 18 Pre 09:55 e pasdites ☀
Arabia Saudite
Gusht 19 Sht 04:55 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Buenos Aires)
Gusht 18 Pre 10:55 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Catamarca)
Gusht 18 Pre 10:55 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Cordoba)
Gusht 18 Pre 10:55 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Jujuy)
Gusht 18 Pre 10:55 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/La Rioja)
Gusht 18 Pre 10:55 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Mendoza)
Gusht 18 Pre 10:55 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Rio Gallegos)
Gusht 18 Pre 10:55 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Salta)
Gusht 18 Pre 10:55 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/San Juan)
Gusht 18 Pre 10:55 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/San Luis)
Gusht 18 Pre 10:55 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Tucuman)
Gusht 18 Pre 10:55 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Ushuaia)
Gusht 18 Pre 10:55 e pasdites ★
Armeni
Gusht 19 Sht 05:55 e paradites ★
Arubë
Gusht 18 Pre 09:55 e pasdites ☀
Australi (Macquarie)
Gusht 19 Sht 12:55 e pasdites ☀
Australi (Adelaide)
Gusht 19 Sht 11:25 e paradites ☀
Australi (Brisbane)
Gusht 19 Sht 11:55 e paradites ☀
Australi (Broken Hill)
Gusht 19 Sht 11:25 e paradites ☀
World Orën
Current në vende të ndryshme dhe fusha. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për orën më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. ☀ ikonë = ditë. ★ ikonë = natë.
 
National Flamujt lista flamuj
National listë flamujt në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen per flamurin më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. Ju lutem klikoni emrin ose flamurin e vendit për të parë flamurin më të madh me permasa.
 
Country Quajtur kodet lista
Country duke e quajtur listë Kodet në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për vendin më të shpejtë e quajtur kodin kërkim të vendit të caktuar gjithashtu.
Example: USA / Kanada: 1 (kodi i vendit) + zona kodin + numrin e telefonit parapaguesit
Example: China: 86 (kodi i vendit) + kodi i zonës + numrin e telefonit parapaguesit
Example: Japan: 81 (kodi i vendit) + kodi i zonës + numrin e telefonit parapaguesit
Example: Korea: 82 (kodi i vendit) + + kodi i zonës numrin e telefonit parapaguesit
 
Global numrin e telefonit converter numrin e telefonit
This mjet kthyer numrin tuaj të telefonit në numrin e telefonit globale për thirrje ndërkombëtare. Për shembull, ju zgjidhni vendin tuaj dhe të dhëna numri i telefonit tuaj duke përfshirë kodin e zonës lokale. Dhe input butonin për të bërë numrin tuaj të telefonit globale.
Kodet
 
Language lista Kodet
Language (ISO 639) Lista sipas rendit alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për kërkim më të shpejtë të kodit të gjuhës specifike gjithashtu.
ISO 639 kodet Gjuha janë për përfaqësimin e emrave të gjuhëve.
 
Country Domain kodin e nivelit të lartë (ccTLD) lista e kodi
The listën e plotë të ISO 3166 kodeve dhe fusha kodi i vendit të nivelit të lartë, si i njohur si ccTLD në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen per kodit të shpejtë të vendit në kërkim gjithashtu.
 
Related Tags
Worldwide GMT Ora E Botës World Harta Clock Sa është Ora Tani? Lista Koha